Detalii:

Obiectiv: Amenajare restaurant
Locația: București
Suprafața construită: 126,14 mp
Suprafața desfășurată: 126,14 mp
Suprafața teren: 157,58 mp
În cazul proiectului de față s-a dorit extinderea, reconversia și amenajarea unei clădiri în care funcționase o clinică și transformarea acesteia într-un restaurant tip fast-food.

Compartimentarea inițială s-a păstrat în proporție de 90%, dar imaginea generală a fost complet schimbată și adaptată încât să răspundă exigențelor noii funcțiuni. La volumul inițial s-a adăugat o încăpere de  24.93 mp care servește ca sală de mese. În imediata apropiere a acesteia se află o zonă de bar care intermediază zona de servire de sala de mese.

Atât la realizarea designului de interior cât și la cel al de exterior s-a optat pentru utilizarea materialelor naturale: lemn și piatră naturală. De asemenea tot pentru a crea un mediu plăcut pentru utilizatori s-a optat pentru poziționarea de-a lungul a doi pereți a unor jardiniere care susțin apropierea de natură a întregii amenajări şi a unui perete complet vitrat în partea de sud pentru a profita de cât mai multă lumină naturală.

Imaginea generală este modernă și reîmprospătează aspectul zonei, transformând restaurantul într-un punct de reper, cu o vizibilitate ridicată, fapt la care contribuie și situarea acestuia pe un lot de colț .  Dacă vreți să vedeți această locație o găsiți pe Toporași 12, ocazie cu care puteți savura mâncăruri delicioase la prețuri foarte mici.

face-up exterior